Pustite se  razvajati v hiškah sprostitve

Ob robu gozda se nahaja več idiličnih lesenih hišk, katere priporočamo tudi za večdenvni oddih. Lesene hiške so preproste zmajhno teraso in veliko stekleno steno. Velika zakonska postelja nudi udobje vrhunskih hotelov, lesena kad pa romantično vzdušje vsem, ki to želijo. privoščite si slastne jedi pripravljene na odprtem žaru, "daleč stran od ponorelega sveta", a hkrati tako blizu, kjer lahko uživate v miru , se nadihate svežega zraka in si naberete moči za nove izzive, ki jih prinaša življenje.

Pišite nam

Jurček

Hišica Jurček je prav posebna hišica, saj je dvignjena od tal in je postavljena na 6 stebrih. Majhen balkon nudi čudovit pogled v bližnji gozd. Namenjena je 3 osebam.

Krim

Hišica Krim je prva v vrsti. Brez stopnic in s teraso, ki nudi pogled na travnike in gozdove je odlična za preživljanje dolgih juter v postelji s skodelico kave ali čaja. Namenjena je 3 osebam.

Nanos

Hišica Nanos stoji na sredini in z obeh strani meji na druge hišice. Neposredna bližina gozda vam omogoča več sence, z malo sreče pa boste zjutraj opazili tudi kakšno veverico. Namenjena je 3 osebam.

Mohor

Hišica Mohor je odlična za dolgo jutranje poležavanje, saj je sončni žarki ne obsijejo vse do poznega popoldneva. Skrita lega vam omogoča kanček več privatnosti in pogled na bližnji gozd

Kum

Hišica Kum je prav tako drugačna od vseh ostalih. Namenjena je 2 osebam in zato odlična izbira za mladoporočence. Bližina gozda nudi prijetno senco tudi v najbolj vročih mesecih.