Zabave in obletnice

Razgledi z Vrha in ˝Plahutnikov stan˝ sta odlična lokacija tudi za praznovanje različnih obletnic in rojstnih dnevov. Presenetite vaše goste ter jih povabite v čudovit naravni ambient in poskrbite, da vaše zabave ne bodo nikoli pozabili. 

 

Poskrbljeno je za vse,  za tiste v oblekah in petah, kot tudi za tiste, ki so bolj športnega duha. Otroci bodo uživali v naravi, odbojki, na nogometnem igrišču ter gugalnici, medtem pa se bodo starejši lahko brezskrbno zabavali.

 

Vrhunski "cateringi"  poskrbijo za vse vaše skrite želje in vas z kulinaričnimi specialitetami razvajajo, kot najboljše restavracije tega sveta.  

Več kot samo zabava

»Daleč stran od ponorelega sveta«, a hkrati tako blizu, lahko uživate v miru, se nadihate svežega zraka in si naberete moči za nove izzive, ki jih prinaša življenje. Sprostite se lahko ob številnih športnih aktivnostih, na travnatih igriščih lahko igrate odbojko in mali nogomet, se sprehajate na  urejenih sprehajalnih poteh, opazujete sončni zahod za Triglavom, ter si ogledujete  nočno nebo s teleskopom.

Odlična hrana
rekreacija
Zunanje kurišče za
čaroben ambient
zunanja lesena kad
čudovit razgled

"Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju." 

"Ena od velikih skrivnosti življenja je, da je zares kaj vredno le tisto, kar naredimo za druge." 

"Žalostno je postarati se, a lepo je dozoreti." 

Naslov

Koreno 14

1225 Lukovica

Kontakt

TEL:  031 245 824   

E-MAIL: info@razgledizvrha.si

Sledite nam

  • Facebook Reflection
  • Instagram

#Organizacija porok #najem prostora za poroke #poroke v naravi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now