Nepozabne zabave

Razgledi z Vrha in ˝Plahutnikov stan˝ sta odlična lokacija tudi za praznovanje različnih obletnic in rojstnih dnevov. Presenetite vaše goste ter jih povabite v čudovit naravni ambient in poskrbite, da vaše zabave ne bodo nikoli pozabili. 

Poskrbljeno je za vse,  za tiste v oblekah in petah, kot tudi za tiste, ki so bolj športnega duha. Otroci bodo uživali v naravi, na nogometnem igrišču ter gugalnici, medtem pa se bodo starejši lahko brezskrbno zabavali.Vrhunski "cateringi"  poskrbijo za vse vaše skrite želje in vas z kulinaričnimi specialitetami razvajajo, kot najboljše restavracije tega sveta.  

Pišite nam

Osredni prostor

Osrednji prostor posestva Razgledi z Vrha ponuja možnost zabave v vsakem vremenu in v vseh letnih časih. Skuapaj s pokrito teraso, prostor predstavlja središče dogajanja.

Katering

Vrhunski "cateringi"  poskrbijo za vse vaše skrite želje in vas z kulinaričnimi specialitetami razvajajo, kot najboljše restavracije tega sveta. Za seznam izvajalcev nas prosim kontaktirajte…

Lesene Hiške

V petih lesenih hišicah lahko prespu skupaj 14 oseb. Lesene hiške so preproste  z majhno teraso in veliko stekleno steno.