top of page
logo_vecji.png

poroke v naravi

Sanjska poroka na Razgledih z Vrha

LOKACIJA

Izbirate lahko med dvema lokacijama civilnega poročnega obreda: terasa "Plahutnikovega stanu" ali pa na JZ strani zelenice "Plahutnikovega stanu"; v primeru slabega vremena je obred lahko le na terasi "Plahutnikovega stanu". Prostor seveda prilagodimo željam vsake stanke posebaj. Poroke v naravi so nekaj posebnega, spomin ki ne bo nikoli zbledel. 

 

POSEBEN DAN ZAHTEVA POSEBNO DOŽIVETJE

Svatje se zberejo na terasi "Plahutnikovega stanu". Obredu sledi zdravica, druženje s svati in fotografiranje. Par lahko vrstni red dogodkov spremeni. Predjed z željeno pijačo se izvede na lokaciji poročnega obreda, da si lahko svatje med pogovorom ogledajo čudovit razgld in se sprehodijo do razglednega stolpa.

 

NAJ VAŠ POSEBEN DAN OSTANE V SPOMINU VSEM PRISOTNIM

Za postrežbo penine ali ostale pijače poskrbijo zunanji izvajalci v dogovoru s parom, prav tako za prigrizke, glavne jedi, sladice in ostale hode. Dogodek pri nas si boste zapomnili po prijetnem ambientu ter dobri energiji prostora . Zadovoljni bodo tudi otroci, ki se klasičnih gostinskih prostorov hitro naveličajo.

 

 

 

 

 

Parkirišče

Na voljo je brezplačno asfaltirano parkirišče, ki je na voljo tik ob prostoru in je dovolj veliko da poskrbi za vse goste, catering in ostale.

Prijava poroke

Za poročni obred se par dogovori z Matičnim uradom na Upravni enoti Domžale. Par sočasno usklajuje želeni dan in uro obreda na Matičnem uradu in na Razgledih z Vrha, tako da je izbrani termin potrjen z obeh strani. Razgledi z Vrha zaročencema izda dovoljenje, s katerim se uredi vse potrebno na Matičnem uradu. Storitve Matičnega urada se plača na Upravni enoti Domžale, stroške najema prostora in priprave pa Razgledom z Vrha.

Organizacija poroke

Nekateri pari želijo organizacijo poroke prepustiti profesionalnim agencijam, drugi pa bi radi, da se celotna organizacija poroke izvede v sodelovanju z nami. Organizacija z naše strani lahko poteka predvsem na področju svetovanja glede prave izbire ponudnikov za večerje ali kosila, izbira zunanjih izvajalcev (glasbeniki, grafiki, cvetličarne), svetovanje pri izbiri ustreznega menija pri zunanjih ponudnikih, priprava časovne koordinacije poročnega dne, koordinacija poročnega dne (sodelovanje z zunanjimi izvajalci na dan poroke).

bottom of page