Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Rezerviraja

Sanjske poroke


Izrecite usodni da in proslavite svoj prvi korak na skupni življenjski poti na poročni lokaciji, ki ne bo pustila ravnodušne ne vas ne goste. Pri tem pa si še zagotovite svojo zasebnost in mir, saj bo posestvo na voljo le vam.

Pišite nam

Civilni obred

Svatje se zberejo na veliki pokriti terasi Plahutnikovega stanu. Naši pogodbeni catering poskrbijo, da imajo gostje takoj na voljo nekaj osvežilnega ali pa kaj močnejšega. Ob izbrano uri, se svatje premaknejo nekaj metrov vzhodneje, na posebno teraso kjer poteka civilni obred. Ob čudovitem pogledu na sosednje hribe, si mladoporočenca izmenjata prstane in uradno skleneta zakonsko zvezo. Prostor seveda prilagodimo željam vsakega para posebaj.   

Posip s cvetjem

Po civilnem obredu sledi posipanje s cvetjem, travnimi semeni ali pa kar z milnimi mehurči. Še cestitke in darila, in že ste pripravljeni na predjedi. Ob sproščeni glasbi in cudovitimi razgledi bosta ura ali dve, ki sta ponavadi namenjena slikanju mladoporočencev minili kot bi mignili. ​

Slavje

Slavju je namenjen notranji prostor, ki se v celoti odpre in čez dan v povezavi s teraso nudi veliko senčnega prostora, v primeru dežja pa zagotavlja nemoteno slavje. V notranjem prostoru poleg večerje, lahko nadaljujete tudi slavje do zgodnjih jutranjih ur. V nedeljo zjutraj, vas bo v naši kavarnici pričakala odlična kava.

Ker vemo, da je poroka dogodek, ki se zgodi samo enkrat v življenju, bomo poskrbeli, da uresničimo čim več vaših želja.  Ker je na posestvu Razgled z Vrha možno izvesti civilni obred, slavje in pa tudi prespati, boste vi in vaši gostje lahko uživali in se popolnoma sprostili.

Civilni obred, slavje in spanje, vse na posetvu Razgledi z Vrha.

Prilagoditev dekoracije posestva vašim željam

Osvetljeno parkirišče

Odlična jutranja kava